Skip to content

Veggobjekter, skulpturer og tegning på papir.

I underetasjen 12.01-12.02.

Espen Brændsrød er utdannet ved Asker Kunstskole og Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo (institutt for farge). Hans kunstneriske virke inkluderer maleri, tegning og skulptur. Arbeidene er ofte et resultat av prosessorientert praksis. Siden debuten i LNM i 2001 har han bl.a. hatt utstillinger i Kunstnerforbundet (Oslo), Nordnorsk Kunstnersenter (Svolvær) og Trafo Kunsthall (Asker). Han er innkjøpt til flere offentlige samlinger, bl.a. Utenriksdepartementet og Norges Bank.  Brændsrød vant Østlandsutstillingens pris med verket Feltarbeid i 2022. Verket ble første gang vist i utstillingen sediment topografi på Galleri Semmingsen i 2021.

Ingeborg Elieson bor og arbeider i Fredrikstad. Hun ble uteksaminert i 2012 med en Master fra Kunsthøgskolen i Oslo. I møtet mellom ulike materialer som tre, metall og stein lager Elieson skulpturelle objekter med fokus på form, materialitet og dets evne til å kommunisere sanselige opplevelser. Elieson har hatt separatutstilling i bl.a. Kunstnerforbundet, Galleri Kraft og Galleri Format (Oslo) og deltatt på en rekke kuraterte utstillinger.

Janine Magelssen bor og arbeider i Oslo og har utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo, Parson School of Design i Paris og University of Colorado. Hun arbeider i et nonfigurativt formspråk, hvor hun gjennom reduserte virkemidler søker å finne frem til verk som uttrykker abstrakt sansning. Virkemidlene er rom, volum, lys og materialenes egenskaper. Arbeidene kommer til uttrykk som veggobjekter, veggrelieffer, objekter og tegning på papir. Magelssen har hatt separatutstilling i bl.a. Tegnerforbundet, Kunstnerforbundet, Galleri BOA, Galleri Semmingsen (Oslo), Trafo Kunsthall (Asker) og Art League Houston (USA). Hun er innkjøpt til Bærum Kommunes Kunstsamling, Norsk Kulturråd og Dronning Sonjas Kunstsamling.