Skip to content

Utstillinger

Kunst fra vårt galleri går ikke ut på dato!

Hanna A. Høiness

Hanna A. Høiness 10.06-04.07

Høiness sine malerier strekker seg fra det strengt akademiske til de store gestene med tydelig temperament. Uansett motiv er hun svært bevisst hvordan hun bruker de forskjellige malertekniske grep fra en møysommelig modellert figurasjon til ekspressive markeringer med penselstrøkenes egen verdi.
exh view mai

Espen Røise og Espen Brændsrød 12.05-06.06

Brændsrød og Røise er nærsynte i sine arbeidsprosesser. I strekens brutte, nesten usynlige avsetninger på papiret og i pigmentenes og temperaens langsomme oppbygging av billedflaten.
Roar Werner Eriksen

Roar Werner Eriksen – Maleri 16.04-09.05

I samarbeid med familien holdes det en salgsutstilling med arbeider fra seriene Seeking Shelter 2000, Lost Rythm 2006, Nature and Humanity 2017 og Der i det dype mørke 2020.
ingela grov

Ingela Grov – Maleri 11.02-07.04

"Jeg konfronteres med digre arbeider, store flater, der bakgrunnen har en rik, intens glød, en vibrerende uro. Jeg ser dansende streker, en akkord av ville linjer, merker, sår, og kalligrafiske tegn.."
Christopher Rådlund

Formørkelse – Gruppeutstilling 14.01-07.02

Maleri - kunsthåndverk - skulptur. Kari Mette Wik, Tulla Elieson, Fredrik KB, Geir Harald Samuelsen, Christopher Rådlund, Roar Werner Eriksen og Roald Sivertsen.
Esther Maria Bjørneboe

Esther Maria Bjørneboe – Clair Obscur 10.12-10.01

«Innblanding av motstridende eller forskjelligartede utsagn ligger der for meg som et nødvendig grep for å kunne gi maleriet den ønskede virkning av motstand.»
Petter Skovagaard

Peter Skovgaard – Olje på lerret 12.11-06.12

Peter Skovgaard (DK) har fra første dag vært en viktig og markant kunstner i Galleri Semmingsen. Hans måte å uttrykke seg på, frekt og forløst i en koloristisk lek, har tatt nordmenn med storm.
Helle Kaarem

Helle Kaarem – Akryl på lerret og papir 15.10-08.11

Helle Kaarems malerier kan beskrives som lyriske og emosjonelle fargekombinasjoner. Selv sammenlikner hun bildene sine med musikk. I likhet med musikken, er bildene abstrakte og virker på nervesystemet gjennom sansene.
Anne Kathrine Stangeland

Anne Kathrine Stangeland – Nye arbeider 17.09-11.10

«Mine malerier forholder seg alltid til den synlige virkeligheten – til landskap, personer, gjenstander eller bygninger og rom. Men mest av alt refererer de til naturen. Den er råstoffet i mine malerier, og tyngdepunktet i mitt arbeid ligger der.»

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på utstillinger, arrangementer og andre nyheter.

utstillingsåpning 12.10

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på utstillinger, arrangementer og andre nyheter.