Skip to content

Utstillinger

Kunst fra vårt galleri går ikke ut på dato!

Roar Werner Eriksen

Roar Werner Eriksen – Maleri 16.04-09.05

I samarbeid med familien holdes det en salgsutstilling med arbeider fra seriene Seeking Shelter 2000, Lost Rythm 2006, Nature and Humanity 2017 og Der i det dype mørke 2020.
ingela grov

Ingela Grov – Maleri 11.02-07.04

"Jeg konfronteres med digre arbeider, store flater, der bakgrunnen har en rik, intens glød, en vibrerende uro. Jeg ser dansende streker, en akkord av ville linjer, merker, sår, og kalligrafiske tegn.."
Christopher Rådlund

Formørkelse – Gruppeutstilling 14.01-07.02

Maleri - kunsthåndverk - skulptur. Kari Mette Wik, Tulla Elieson, Fredrik KB, Geir Harald Samuelsen, Christopher Rådlund, Roar Werner Eriksen og Roald Sivertsen.
Esther Maria Bjørneboe

Esther Maria Bjørneboe – Clair Obscur 10.12-10.01

«Innblanding av motstridende eller forskjelligartede utsagn ligger der for meg som et nødvendig grep for å kunne gi maleriet den ønskede virkning av motstand.»
Petter Skovagaard

Peter Skovgaard – Olje på lerret 12.11-06.12

Peter Skovgaard (DK) har fra første dag vært en viktig og markant kunstner i Galleri Semmingsen. Hans måte å uttrykke seg på, frekt og forløst i en koloristisk lek, har tatt nordmenn med storm.
Helle Kaarem

Helle Kaarem – Akryl på lerret og papir 15.10-08.11

Helle Kaarems malerier kan beskrives som lyriske og emosjonelle fargekombinasjoner. Selv sammenlikner hun bildene sine med musikk. I likhet med musikken, er bildene abstrakte og virker på nervesystemet gjennom sansene.
Anne Kathrine Stangeland

Anne Kathrine Stangeland – Nye arbeider 17.09-11.10

«Mine malerier forholder seg alltid til den synlige virkeligheten – til landskap, personer, gjenstander eller bygninger og rom. Men mest av alt refererer de til naturen. Den er råstoffet i mine malerier, og tyngdepunktet i mitt arbeid ligger der.»
Anne Siv Falkenberg Pedersen

Anne Siv Falkenberg Pedersen – Make me one with everything 20.08-13.09

"Anne Siv er interessert i distinksjonen mellom det vakre og det stygge. Uroen kontra det meditative..."
Roald Sivertsen

Roald Sivertsen – Intervall 23.07-16.08

I utstillingen viser kunstneren oljemalerier og akvareller. Intervall er kunstnerens første separatutstilling hos Galleri Semmingsen. Kunstneren har fått hele 3 anmeldelser og de kan du lese ved å klikke deg inn på han nettside.

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på utstillinger, arrangementer og andre nyheter.

utstillingsåpning 12.10

Meld deg på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på utstillinger, arrangementer og andre nyheter.